vindarna viskar..

Kikar lite på idol. mårten ligger halv naken och rå-glor på idol...ja, fråga mig inte varför...
Det är schlager om är temat ikväll och Robin tror ja han heter sjunger När vindarna viskar mitt namn..

ska snart fixa en liten propeller....fan va alla kommer va så sjukt snygg imorn...kommer någon dag efter att finnas massa smaskiga bilder att kika på. OM Mari kommer ihåg kameran...Annars går ja hem och hämtar den, för det finns ju inte att missa den kvällen i bilder...

Sara va här igår, så vi sydde lite och sen sprätta och sen sydde lite till..så nu e d bra...
snyggligan borde vi heta istället för björnligan...

hoppas att d e många som kommer,kommer bli så kul sååå

Äntligen, nu är snön här...

NU är den här..eller ja ett litet smakprov ivf.

påväg till jobbet efter en trevlig lunch me Anna så fann jag denna gräsplätt som var så inbjudande att ja ville slänga mig raklång i den vita glädjen. men att gå in och jobba och möta chefen blöt och kylig är nog inte det optimala.

ögongodis...man blir ju lite lätt kär...

mindre kär blir man när man ser rutan på bilen...skrapa skrapa skrapa. men me min tigertass e d ju inga problem...eller jo just ja, d va ju d det var... den e rätt kass... tassen e jätte fin och varm o go men själva skrapan suger rätt hårt...
funderar lite lätt på att fixa p-plats me m-värmare på jobbet så man slipper detta kallstartande...nog för att bilen eller ögonstenen min. Anna säger ju pärlan till sin hoppande grönsak så ja kan ju kalla min coola blåklocka för ögonsten..japp så får det bli..
men det är ju rätt drygt att man måste vänta me att åka hem för att skrapa rutan...nog för att min tass som är värd att prata om och om och om igen är toppen men nej ja kommer gärna hem några minuter tidigare än att stå där i mörkret.


på  lördag äre dags...efter saras och min dag på stan så är vi klar me outfiten...köpte även mårtens grejer han behöver till lördag...har dock int köpt byxer åt honom än men d ska ja fixa imorn...

så här kommer han se ut.. eller ja, han ska ha ett par blå manchesterbyxor...geek varning..sen ska han få fina fräknar oxå...han kommer ju se ut som jag ni vet väl vem han ska se ut som? eller ?
saknas ju en grej till.. en propeller. den ska ja fixa på nå vänster finns ju ingen butik som säljer såna...så då tänkte ja att ja skulle köpa en sån propellermössa och klippa av propellern men sån har ja inte hittat än... och sen tänkte ja att ja köper en leksakshelikopter men dom kosta ca 400 kr o d har ja inte lust me...

imorn bär det av till den roliga, askula fantastisktskojiga glasbanken..som inte alls e så kul men den skulle kunna vart det om man fick provsmaka lite...


här om dagen tvätta jag..och när ja kom upp me tvätten  så fanns en nyfiken kissemiss vid namn rufus som tyckte nytvättat var varmt och skönt..
där ville han ligga o efter en stund så somna han...myspojken min...


halloween närmar sig

Nu är det inte långt kvar till halloween=)
Sara och jag ska bli riktiga busar.
roligt roligt...bästa accesoaren vi har...kommer va kvällens höjdpunkt ALLA kommer vilja använda den..

vet fortfarande inte vart vi ska vara..ja tror att Fredrik o junior tror att vi ska va hemma hos dom..men det går inte tycker jag.för många av oss ska jobba dagen efter och kan då inte ta oss där i från eftersom dom bor låååångt bort
va så roligt när ja berätta för Anna
att dom skulle flytta ut dit..Men, sa hon, det finns ju typ bara två hus där ute. Japp svara jag me ett leende, ett av dom ska dom hyra..

vi får väl se vart vi kommer vara på halloween som för den delen brukar vara min mardrömshelg, eftersom jag e sjukt mörkrädd och lätt skrämd av alla fula masker.. gillar inte när nån har nån mask på sig så man inte ser vem det är..men men det är ju det som är meningen..men jag har funderat över detta, jag borde anordna ett antihalloweenparty mitt i sommarn när det är som ljusast. så får man bara klä ut sig till typ askungen eller nån sån snäll liten ofarlig typ.

lät som en sperduper bra idé.
fan va bilden blev fel men men..
nu tror ja att ja fick till det...äsch nej d funka inte nu heller men men.


imorn ska ja ner till stan och sen till jobbet....jobbar ju som alla kanske redan visste på sko punkten, med bla Anna som är på bilden där uppe och Bittansom synd på bilden här.
Therese har jag tyvärr ingen bild på men här kommer på chefen Kristina

vet inte vad hon står och pekar på. men nån står säkert där bortom kameralincen.

den där kvällen var riktigt rolig. Fina kläder och fina skor kan man begära mer. JA!! rabatt. och det fick vi ju oxå så man kunde fan inte klaga.

här fick ja ju t.o.m. en fullträff med all på en o samma bild...
men som sagt Therese va inte med den kvällen, hon mådde inte bra och åkte hem=(
men här kommer även en bild på henne så ni vet vem ja pratar omja, okej hon ser ju inte riktigt ut så där. hon e inte lika ihoptryckt som bilden visar, och absolut inte såna händer.. Ingenting är likt. jo hon har typ lika långt hår som bilden..härligt att man kan få med en egenskap när man desperat försöker rita av nån.

Vi fick ju även fin fint besök på vår fin butik
Amelie och Gunilla var med och fick med sig hem både kläder och skor, eller nej skorna köpte dom nån dag efter. men ivf så var dom mkt nöjd.
Amelie kände sig väldigt hemma hos oss i butiken så hon tog även med sig sin cykel
Kommer dock inte helt ihåg om det var Amelies cykel det kan även vart Gunillas. Men en av dom kände sig väldigt hemma och det är ju kul. Men det skulle nog inte vart lika kul om alla kunder börja ta me sig sina cyklar in. skulle bli rätt trångt.

Hunder är ju inte välkomna i vår butik det förstår väl vilken människa som helst..men det finns ju dom som inte förstår att även folk som jobbar och besöker sko affärer kan vara allergisk eller vara väldigt rädd för dom små liven, eller ja, vissa kanju vara stora som björnar men en sån kan man väl då inte ta me in det måste man ju förstå att det inte är OK.
Och det finns ju dom som är huuuur rädd som helst..vet ju bara min mammasom för den delen har gått ner jätte mkt i vikt och jag är så glad för hennes skull, hon mår mkt bättre nu.
men hon är livrädd förhundar. Kan ju bero på en liten detalj som att hon blev ju jagad av en ilsken hund en gång när hon cykla till en kompis till henne. kan ju bero på det...hon har inte upplevt så bra saker med hundar, haft lite otur och sen dess så tar hon antingen bilen till kompisarna eller så får pappa skjutsa henne om så skulle behövas.

men hur som helst så var det ju en som kom in me en liten vovve en gång i butiken och jag gick fram och snällt berättade att man inte får har med sig hundarna in i butiken. då fick jag en känga i ansiktet med orden, du har ingen rätt att säga till mig att ja inte får ta me hunden in så länge det inte sitter en skylt på dörren som hänvisar att lämna hunden utanför. Men ok att det möjligen har inskrivits en ny lag och att detta som hon kläckte ur sig stämmer MEN man måste ju ha lite vett i skallen och förstå att även i skoaffärer finns allergiker.
Fast ja tvivlar på att detta vett fanns för hennes mamma sa nämligen att hon skulle förstår och ha överseende att man inte kan ta me hunden in i en matbutik även fast det inte satt någon skylt på dörren..men som sagt man är garanterat MINDRE allergisk i skobutiker. Självklart!!
vissa streck försvann ju =( typiskt..

nej nu ska ja mysa mig ner i soffan...=)

tre timmars jobb - ledig heeela söndagen


Så nu har ja jobbat mellan 12-15 så nu har ja kommit hem och imorn e ja ledig...wiiiee.
ikväll ska vi äta pizza, dricka vin och kolla på FOTBOLL..heja sverige. själv ska ja har Brynäs tröjan på mig eftersom det är hockeymatch oxå..
vilka vi är ja det är jag, mårten och henke..sen vet ja inte om emma kommer över...

shit va ja e hungrig...pizza pizza, nu!!

Rättviksmarknad

Idag klev vi upp alldeless för tidigt för att köra hela vägen till Rättvik. ca 35 mil.
Fy fan...dimma så man såg typ en meter framför bilen och regn...

nej ja har för ont i ryggen för att skriva...fortsätter nånannan dag.

RSS 2.0