sjukhuset nästa

Har vart hemma nu i typ tre-fyra dagar.
jag har vart helt matt, sovit lite för många timmar kanske o sen haft feber, ont i halsen och på toppen av allt så har ja vart uttorkad eller nå enligt sjukvårdsupplysningen..min kropp har vart torr och flagnat...uttorkad.

En blandning av jobb, stress, dålig matvana och inget vatten intag så blev detta resultatet.

Men nu återgår arbetslivet till endast ett jobb och istort sett det antal timmar jag är anställd på, och så har ja lovat mårten att bättre på vätskeintaget för han har vart jätte orolig..


Idag följde jag med till affären, lite jobbigt, men ja e rätt pigg...sov så mkt o länge inatt så nu behöver ja inte sova på en vecka..=)

Imorn äre back to work. tror inte ja skulle jobba så länge, ca 5 timmar tror ja..


nej nu ska ja ta en ipren för mitt lilla huvud..

Varför är jag INTE förvånad

Ja, va ska man säga, det finns bara en enda person som kan strula till det och det är jag...
varför går oftast saker o ting inte som ja planerat..

Hade nog inte räknat med denna reaktion som jag fick men så blev det och ja kan inte helt och hållet förstå varför...


jaha så va gör man nu då!!

jag är helt enkelt inte så bra på att få folk att gilla mig tydligen...fast det är ju det folk brukar säga om mig, att ja har lätt för att skaffa nya vänner och få kontakt me folk, bara jag vill...

men ibland går det inte verkar det som, hur mkt man än försöker och allt, så står man fortfarande med näsan pekandes framåt eller nå sånt som mamma brukar säga..


Ja, ja nu har ja ivf tagit tag i två saker, en viktig sak o en viktig sak..eller ja sammanfattat två viktiga saker..=)


vi får se hur det går men den ena och den andra för den delen..men ja håller tummarna..


Åh imorn e d sista dagen för recall surt som fan..=(
så nu måste ja verkligen börja söka jobb ja klara mig inte med skopunkten.. d eju ett halvtidsjobb ochdet klarar ja mig inte med.
Men va ska man söka då!!?


ja känner mig matt, ingen ork till att göra nånting, eller psykiskt så orkar ja inte..då skulle ja kunna strirra in i väggen och låta dagarna passera men så kan ja ju inte ha det så ja gör det ändå, bara gör det..men egenligen skulle ja vilja lägga mig ner och ligga där i en vecka.


god natt








Men åååååh så jävla dumt

Imorn, jaha ja då ska man jobba, men HALLÅ det är ju fotboll, ja kommer ju missa första halvlek..ååååh det går ju inte, ja får bara inte göra det..måste hitta på nå...kanske kan smöra lite för chefen och köpa en tårta eller nå gott...men ja tror inte hon går med på det ivf..ja behöver ju inte va ledig hela dagen bara sluta lite tidigare..sisådär 50 minuter tidigare.



Fråga Olle dokumentären, lite sjukt program kanske...fast ja ska se den så ja e väl lika sjuk ja med då..


kikar på sweet home alabama, inte den bästa film som gjorts men den funkar...

Lila kläder e vad som piggade upp mig idag!! inte för att det hjälpte så mkt, har fortfarande huvudvärk som jag haft hela dagen..och feber har jag oxå ivf hade, nu har ja stoppat i mig ipren för ett helt fotbollslag.



nej krypa ner i soffan det är va ja ska göra nu..

Kan man vara mer trött än va jag är idag!!?

Vaknar upp och tror att det finns zombies bredvid mig..inte en allt för härlig känsla men efter några sekunder inser jag ju faktiskt att det är en dröm..puh!!

Mina ögon är uppsvullna och ja ser helt enkelt förjävlig ut.

Jag är trött!!

Idag ska jag jobba, från klockan 15 till 19.15 undrar vem jag stänger med??

Mårten åkte till sundsvall idag=( på RC möte i tre dagar, o så får dom gå på casino, fy bubblan va avis jag är jag vill oxå dit o kika hur d ser ut..

Fint väder är det idag, men bara 14 grader.

Jag borde ta hand om disken och äta lite frukost och klä på mig och göra nå drastiskt åt mina ögon..
tyvärr så hinner jag nog inte jobba idag har för mkt att göra och det kommer ta för lång tid..

Min hals känns inge bättre den heller=( igår hade ja feber, visserligen bara en grad men det kändes kan jag lova. Huvudvärk har jag haft i tre dagar nu, känns inte som jag om ja klarar mig undan idag heller=(

Nu har det försvunnit sammanlagt 7 centimeter runt min midja..det är härligt och på måndag ska jag sätta igång på riktigt igen..




RSS 2.0